ІТ-Система для  цілей трансфертного ціноутворення

12.02.2024

Пресслужба ДПС України повідомила, що у  рамках стратегічного Проєкту EU4PFM, спрямованого на модернізацію та підвищення ефективності податкової служби, триває створення інноваційного ІТ-рішення. Нова система, під назвою “Автоматизована система роботи з великими масивами даних для проведення аналізу ризиків у сфері трансфертного ціноутворення”, має на меті забезпечити більш ефективний податковий контроль та дотримання принципу “витягнутої руки” у контрольованих операціях.

Наразі успішно завершено два ключові етапи проєкту. Перший етап включав ініціалізацію та підготовку технічних специфікацій, вимог до системи захисту інформації, тоді як другий етап передбачав детальний аналіз та проєктування функціональних модулів системи, а також розробку відповідної документації.

Наступні етапи включатимуть створення та впровадження ряду функціональних модулів, після чого система буде готова до промислового використання. Проєкт отримує підтримку та фінансування в рамках Проєкту EU4PFM, що спрямовано на впровадження передових європейських стандартів та технологій у діяльність Державної податкової служби України.

Ця ініціатива позначиться на підвищенні ефективності контролю за трансфертним ціноутворенням та сприятиме створенню більш прозорої та надійної податкової системи в Україні.

Наша компанія, Crowe Erfolg Ukraine, має широкий досвід у цій сфері та може надати повний спектр послуг з трансфертного ціноутворення, включаючи аудит операцій, підготовку документації та консультації з питань відповідності законодавству. Наші експерти готові співпрацювати з вами для розробки стратегій, що відповідають вашим потребам та цілям, забезпечуючи при цьому високий рівень професійної етики та якості обслуговування.

Залишились питання? Дізнайтеся більше про послуги Crowe Erfolg Ukraine

Поділіться посиланням

НашіПослуги

Crowe Аудит Україна

Crowe Аудит Україна

Аудиторські фірми, що входять до мережі Crowe Global – це бездоганна якість обслуговування, висока інтеграція в процеси надання послуг та професійний досвід у всіх секторах бізнесу – незалежно від його розміру.

Бухгалтерські послуги

Бухгалтерські послуги

Ми пропонуємо широкий спектр видів бухгалтерських послуг, що сприяють успішному функціонуванню вашого бізнесу.