Crowe Global досягла обороту в п’ять мільярдів доларів США

13.02.2024

Сьогодні Crowe Global оголосила свої найновіші фінансові показники, підтверджуючи глобальний оборот в розмірі 5,3 мільярда доларів США у 2023 році. Провідна світова бухгалтерська мережа зафіксувала стійкий фінансовий зріст протягом останнього десятиріччя і продовжує зміцнювати свій мережевий вплив з більш ніж 200 фірмами-членами у 140 країнах.

Результати свідчать про міцність у кожній з ліній послуг, підтверджену вражаючими показниками в США, Німеччині, Великобританії, Нідерландах та Франції.

Відзначаючи цей великий успіх, генеральний директор Kamel Abouchacra зазначив:”Послідовне високе фінансове зростання рік за роком протягом тривалого періоду інтенсивної нестабільності ринку є великим досягненням. Це відображає нашу непохитну відданість якості в усій мережі.”.

Crowe пишається тим, що пропонує розумні рішення клієнтам. Я пишаюся нашими компаніями-лідерами ринку, які продовжують демонструвати тривалу цінність, яку вони забезпечують. Незалежно від того, британська фірма лідирує в рейтингу некомерційних аудитів протягом 15 років поспіль, американська фірма вп’яте визнана найкращою компанією для роботи за версією Fortune, чи лідери фірми в Малайзії отримали визнання в престижному World Tax Рейтинг практиків.

Я радий розвивати цей успіх у 2024 році. Працювати як один є наріжним каменем мого бачення. Завдяки подальшій інтеграції нашого підходу до бренду, наших людей, якості послуг і технологій ми можемо продовжувати ескалацію нашого успіху та розвивати міжнаціональний бізнес».

Ми в захваті, що Crowe продовжує бути визнаним як лідер у світі аудиторських послуг, і ми пишаємося можливістю подальшого зміцнення нашої позиції та надання нашим клієнтам найвищої якості послуг.

Поділіться посиланням

НашіПослуги

Crowe Аудит Україна

Crowe Аудит Україна

Аудиторські фірми, що входять до мережі Crowe Global – це бездоганна якість обслуговування, висока інтеграція в процеси надання послуг та професійний досвід у всіх секторах бізнесу – незалежно від його розміру.

Бухгалтерські послуги

Бухгалтерські послуги

Ми пропонуємо широкий спектр видів бухгалтерських послуг, що сприяють успішному функціонуванню вашого бізнесу.